Träning med kramp!

Hade tänkt köra i två timmar och då runt 3-3,5 mil längs de mera lättcyklade delarna i Sandsjöbacka. Gick bra till att börja med. Jobbade mycket med fart och lätt spångskräcken ligga kvar hemma. Behövs om man skall hålla farten upp i de spåggtäta områdena. Gick bara och kände att flåset var på plats. Lite kämpigt i backarna bara då jag inte tycker styrkan riktigt hänger med. Men efter drygt en timme kände jag något i höger fot. Fattade först inte riktigt vad. Men plötsligt gjorde det ont något så in i h-vette. Av med dojan och insåg att det var kramp under foten. Fick inte på mig skon på en kvart. FIck sitta och spänna ut foten konstant. Vågade inte chansa och cyklade närmast vägen hem. 🙁

Krampande fot

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *